Tietoja palvelusta

Oulunliikenne.fi-palvelu sisältää joukkoliikenteen, kävelyn, pyöräilyn ja autoilun reittioppaat, joukkoliikenteen reaaliaikaisen pysäkki-informaation sekä tietoja liikenneolosuhteista ja liikenteen sujuvuudesta. Palvelun tilaajina ovat Oulun kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Palveluntuottajana toimii Digia Oyj. Palvelu perustuu Digitransit-palvelualustaan. Katso palvelun englanninkielinen tekninen kuvaus tästä.

Digitransit palvelualusta

Digitransit-palvelualusta on HSL:n ja Traficomin kehittämä avoimen lähdekoodin reititystuote.

Tietolähteet

Kartat, tiedot kaduista, rakennuksista, pysäkkien sijainneista ynnä muusta tarjoaa © OpenStreetMap contributors. Jos teet muutoksia OSM-karttapohjaan, ilmoita asiasta Oulunliikenne.fi:n ”Anna palautetta” -toiminnolla, jotta muutokset saadaan näkyviin myös Oulunliikenne.fi –palveluun.

Osoitetiedot tuodaan Väestörekisterikeskuksen rakennustietorekisteristä.

Joukkoliikenteen reitit ja aikataulut ladataan Oulun joukkoliikenteen tietokannasta. Joukkoliikenteen aikatauluja ja reittejä koskevaa palautetta voit antaa: https://www.oulunjoukkoliikenne.fi/asiakaspalvelu

Useiden sivustolla esitettyjen liikennetietojen lähteenä on Traffic Management Finland / digitraffic.fi, lisenssi CC 4.0 BY.

Back to the front page